Νο 8, δρόμος Tianshan, περιοχή Xinbei, Changzhou
Αρχική Σελίδα

Changzhou Geng Tai Electronics Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας παροχή ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας παροχή ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης για τις πωλήσεις
Γειά σου, το επώνυμό μου Liu. Χρησιμοποίησα την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λαμπτήρων δευτέριού σας πριν. Η ποιότητα είναι υψηλή. Είναι πολύ κατάλληλο να χρησιμοποιήσει. Καλές ευλογίες

—— Ο κ. Liu

Γειά σου, αυτό το PO είναι παράρτημα, χρόνος παράδοσης, παρακαλώ απαντήστε, παρακαλώ σας ελέγξτε, ευχαριστήστε.

—— Αγαπητέ Κύριε

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Co. ηλεκτρονικής Geng Tai Changzhou, ΕΠΕ.
  Εισαγωγή: Η Co. ηλεκτρονικής Geng Tai Changzhou, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική επιχείρηση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που βρίσκεται σε Changzhou, Jiangsu, Κίνα. Η Co. ηλεκτρονικής Geng Tai Changzhou, ΕΠΕ είναι μια περιεκτική επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία της Ε&Α, της παραγωγής, των πωλήσεων και του επαγγελματία.
  Δύναμη επιχείρησης: το μέγεθος της επιχείρησης είναι περίπου 5000 τετραγωνικά μέτρα, και το προσωπικό του είναι περισσότερο από 100. Έχουμε αντικαταστήσει τον εξοπλισμό δύναμης για όλες τις διαδικασίες παραγωγής. Ελέγχουμε επίσης την επιστημονική και τυποποιημένη διαχείριση της παραγωγής και του προσωπικού. Η βασική τεχνολογία είναι η ψυχή της επιχείρησής μας, που οδηγεί την αγορά παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Οι αποδοτικές ομάδες μας οδηγούν στο σταθερότερο και φωτεινότερο μέλλον.
  Προϊόν: το κύριο προϊόν είναι η δύναμη του οργάνου. Σχεδιάζουμε και παράγουμε την πλήρη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λαμπτήρων δευτέριου, την έξοχη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λαμπτήρων υψηλού υδραργύρου, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λαμπτήρων αλόγονου, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ελέγχου των οδηγήσεων και άλλη εκφόρτισης αερίου παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λαμπτήρων.
  Κύρια επιχείρηση: το πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προσωποποίησαν το σχέδιο και τη γενική σειρά πωλήσεων και παραγωγής και προσαρμογής της παραγωγής και των πωλήσεων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
  Έχουμε την άριστη ομάδα σχεδίου, το ακριβές σύστημα διαχείρισης και τους υψηλής ποιότητας μηχανικούς. Έχουν την εμπειρία στον τομέα του προσαρμοστή δύναμης και της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Μέσω των προσπαθειών όλου του προσωπικού, η επιχείρησή μας έχει αναπτυχθεί σε έναν προμηθευτή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής οργάνων και κίνησης των οδηγήσεων. Το πιο σημαντικό, τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν πιστοποιηθεί στην ποιότητα, συμπεριλαμβανομένου CUL, του CE, GS, των CB, ETL, της FCC, SAA, του γ-κρότωνα, KC, PSE, του Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, του EMC, του EMC, κ.λπ., που εκδίδονται από τους διαφορετικούς οργανισμούς πιστοποίησης αρχής.
  Εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την προστιθέμενη αξία των προϊόντων και γινόμαστε οι πιστοί συνεργάτες σας. Ελπίζουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με τους ανθρώπους της διορατικότητας για να δημιουργήσουμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό έναν λαμπρό αύριο.

 • OEM / ODM

  Είμαστε επαγγελματικός προμηθευτής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, για να σας κερδίσουμε μιας στάσης εμπειρία αγορών.

   

 • Ε & Α

  Έχουμε την επαγγελματική Ε&Α, ομάδες παραγωγής με την πεπειραμένη διαχείριση, τηρούμε στην καινοτομία τεχνολογίας τη συγκεκριμένη απαίτηση των πελατών fullfil.

Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou Geng Tai Electronics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Cheng

Τηλ.:: 86-18796979172

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λαμπτήρων δευτέριου

Επαγγελματική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λαμπτήρων δευτέριου/παροχή ηλεκτρικού ρεύματος υγρής χρωματογραφίας

Η ξένο παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λαμπτήρων DC24V Heraeus, ξένο λαμπτήρας ενσωμάτωσε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Heraeus

UV παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σειράς GTK/CE παροχής ηλεκτρικού ρεύματος χρωματογράφων αερίου εγκεκριμένο

παροχή ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης

Συνεχώς διευθετήσιμη παροχή ΣΥΝΕΧΟΥΣ ηλεκτρικού ρεύματος, παροχή ΣΥΝΕΧΟΎΣ ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης 5mA

Gtk-1018A παροχή ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης/ηλεκτρομηχανικό ελεύθερο δείγμα πηγής διαθέσιμες

Διευθετήσιμη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης 50 X 38 X 25mm μικρό μέγεθος μεγέθους ελαφρύ

παροχή ηλεκτρικού ρεύματος οργάνων

Ιατρική οργάνων ηλεκτρικού ρεύματος παροχή ηλεκτρικού ρεύματος παροχής 3000VA 2400W UPS Uninterruptible

Σταθερή οργάνων ηλεκτρικού ρεύματος παροχής παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής μεγάλης έκτασης βιομηχανική 400w

σταθερή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος τάσης 24V 3A gtk-2403 βιομηχανικός που χτίζεται στην ενότητα

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λαμπτήρων δευτέριου προμηθευτής. © 2019 - 2020 deuteriumlamppowersupply.com. All Rights Reserved.